پنج شنبه، 6 اردیبهشت 1403
روژان پرس » اخبار » آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی

در آستانه آغاز سال نو و حلول ماه مبارک رمضان صورت گرفت؛

آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی

0
کد خبر: 312

آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی

در اجرای این طرح، ۹۲ نفر از کارشناسان و بازرسان در قالب ۶۱ اکیپ، ساماندهی شده‌اند و هر روز بر مراکز عرضه مواد خوراکی نظارت می‌کنند.
مدیر کل دامپزشکی کردستان از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دام و طیور در آستانه سال نو و حلول ماه مبارک رمضان خبر داد.
دکتر مجتبی ورمقانی با اشاره به افزایش تقاضا برای تهیه اقلام غذایی در این روزها و نیز حضور و اقامت مسافرین نوروزی گفت: بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور و تقویم زمانی اجرای طرح، اداره کل دامپزشکی کردستان نیز به صورت همزمان به منظور تامین امنیت غذایی هم استانی‌های عزیز و در جهت ارج نهادن به حضور سبز مهمانان و مسافران این ایام در کردستان، طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه، تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی از روز شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ لغایت ۱۶ اردیبهشت سال جدید به مدت ۶۳ روز در دو نوبت کاری صبح و عصر اجرا می شود.
وی افزود: در اجرای این طرح، ۹۲ نفر از کارشناسان و بازرسان در قالب ۶۱ اکیپ، ساماندهی شده‌اند و هر روز ۵۸ نفر در قالب ۳۲ اکیپ، بر مراکز یاد شده نظارت می‌کنند.
ورمقانی به مردم توصیه کرد: گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، تخم بلدرچین، ماهی و سایر فرآورده‌ها را از  مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید به تاریخ تولید، تاریخ انقضا و مشخصات کامل تولیدکننده و به مهر و برچسب نظارتی دامپزشکی توجه کنند.
مدیر کل دامپزشکی کردستان از مردم کردستان و مسافران خواست موارد مشکوک و غیر بهداشتی را به شبکه‌های دامپزشکی شهرستان‌ها به شماره تلفن‌های ذیل و یا سامانه پیغام‌گیر شبانه روزی ۱۵۱۲  این اداره کل گزارش دهند.
سنندج 33179880
سقز 36222605
بانه 34265630
بیجار 38223991
قروه 35222165
دهگلان 35122398
کامیاران 35522145
دیواندره 38722441
سروآباد 34823674
مریوان 34521426

ارسالی روابط عمومی
دسته بندی: اخبار / اجتماعی / کردستان
تبلیغ