یکشنبه، 16 اردیبهشت 1403
روژان پرس » اخبار » بخشی از نارضایتی‌ها ناشی از تبعیض است

معاون امور مجلس ریاست جمهوری در سنندج:

بخشی از نارضایتی‌ها ناشی از تبعیض است

0
کد خبر: 934

بخشی از نارضایتی‌ها ناشی از تبعیض است

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور رعایت قوانین و تخصص در انتصابات، و قراردادن هر کس در جای خود در ادارات را یک اصل برشمرد و افزود: گاهی اوقات سپردن مسئولیت‌های بزرگ به انسان‌های ضعیف، موجب می‌شود شیرازه امور از هم‌ بپاشد.
سیدمحمد حسینی پنجشنبه در همایش ملی تکریم مردم، افزایش بهره‌وری و ارتقای سلامت اداری که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، گفت: مسئولیت‌های بزرگ به نیروهای ضعیف سپرده نشود.
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور رعایت قوانین و تخصص در انتصابات، و قراردادن هر کس در جای خود در ادارات را یک اصل برشمرد و افزود: گاهی اوقات سپردن مسئولیت‌های بزرگ به انسان‌های ضعیف، موجب می‌شود شیرازه امور از هم‌ بپاشد.
وی با تاکید بر اینکه مدیران باید کارهای مردم را از نیروهای زیرمجموعه خود مدام پیگیری کنند، اظهارداشت: کارها باید دقیق و به‌موقع پیگیری شود، نه اینکه به مردم امروز و فردا کرد، چرا که آفت تاخیر در کارها، در حوزه اجتماعی به مراتب بیشتر از سایر حوزه‌ها است.
وی با تاکید بر اینکه مدیران باید از تبعیض دوری کنند گفت: بخشی از نارضایتی کنونی مردم از تبعیض است؛ متاسفانه گاهی اوقات تبعیض و پارتی‌پازی‌هایی در ادارات می‌شود که باعث گله‌مندی مردم شده و اخیرا رئیس‌جمهور در بخش خودرو تذکر دادند.
وی اظهار کرد: متاسفانه برخی از مدیران خود را عقل کل دانسته و یا وعده بی‌سرانجام به مردم می‌دهند که این باعث تغییر افکار و باور عمومی مردم می‌شود. در حالی‌ که این رویکرد خلاف سیاست‌های دولت سیزدهم است.
معاون پارلمانی رئیس‌ جمهور با تاکید بر اینکه همه مدیران نیازمند آموزش بوده و باید ارزشیابی، نظارت و تقویت باورهای دینی مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: رئیس‌ جمهور اصول دوازه‌گانه‌ای که بیشتر حول محور مبارزه با فساد است، ارائه کرده که باید اجرایی شود نه اینکه روی کاغد بماند.
وی مبارزه با فساد در ادارات را یک اصل مهم دانست و افزود: باید با فساد اداری خداحافظی کنیم تا به سلامت اداری و ارتقای بهره‌وری برسیم.
وی تکریم ارباب رجوع و خدمت بی‌منت را یک اصل دانست و افزود: انسان مومن و کارگزار نظام باید این ویژگی و خصلت را داشته باشد.
حسینی با تاکید بر اینکه اگر مسئولان نمی‌توانند کاری برای مردم انجام بدهند، حداقل با سعه صدر حرف و دردل آنان را بشنوند، بیان کرد: نظام‌ اسلامی برگرفته از مردم‌سالاری است، کسی که مسئول است باید روحیه خدمتگزاری و تواضع و فروتنی به‌جای غرور داشته باشد.
معاون پارلمانی رئیس‌ جمهور با تاکید بر اینکه مسئولان از موضع غرور و بالا با مردم سخن‌ نگویند، بلکه خود را خادم و خدمتگزار مردم بدانند، خاطرنشان کرد: باید آنچه که برای خود می‌پسندیم، برای دیگران نیز در نظر بگیریم، نه اینکه خودمان در رفاه و مردم در سختی باشند.
وی با تاکید بر اینکه نباید فاصله‌ای میان کارگزاران نظام با مردم باشد، عنوان کرد: مسئولان با حضور در بین مردم می‌توانند از واقعیت‌ها، مشکلات و دغدغه‌ها از نزدیک آشنا شوند.
حسینی سعه صدر را از مهم‌ترین ویژگی‌های مدیریتی که باید مسئولان در برابر مشکلات و دغدعه‌های مردم رعایت کنند، دانست و بیان داشت: اگر مدیران این ویژگی و ابزار را در خود نمی‌بینند، مدیریت را قبول نکنند.
وی اجتناب از سستی در مدیریت را از دیگر الزامات مدیریتی دانست و تصریح کرد: وقتی مدیران وظایف خود را به نحو احسن انجام بدهند، همه احساس مسئولیت کرده و کارها به خوبی پیش‌ می‌رود.
معاون رئیس‌ جمهور با بیان اینکه این‌ روزها جنگ ترکیبی دشمنان در بعد اقتصادی جلوه بیشتری پیدا کرده است، به مسئولان هشدار داد: با سستی و امروز و فردا کردن کارها پیش نمی‌رود، بلکه با ابتکار، خلاقیت، فکر و روحیه جهادی باید عمل کرد.
وی «مدارا و ملایمت با مردم» را کارسازترین اصل مدیریتی دانست و اظهار داشت: جامعه‌ای که اهل خشونت و تندخویی باشد هیج‌گاه موفق نخواهد شد، باید از پیامبر گرامی اسلام(ص) مهربانی و مدارا کردن با مردم را بیاموزیم.
حسینی با یادآوری اینکه در جامعه اسلامی اصل بر رافت، مهربانی و گذشت و در مقابل دشمنان ایستادگی قاطعانه است، تاکید کرد: کارکنان و مدیران کل کشور اصل نظم و انظباط را رعایت کنند. بی‌انظباتی و تاخیر در برگزاری جلسات باعث برهم زدن برنامه‌ها می‌شود.
در این همایش نماینده ولی فقیه در کردستان نیز گفت: کسی که در نظام جمهوری اسلامی مسئولیت می‌پذیرد، باید تفاخر، غرور و خودبرتربینی را از خود دور کند.
حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی افزود: خدوم بودن مدیران و کارکنان باید همواره در جامعه نمود داشته باشد.
وی بر لزوم وقت‌ شناسی مدیران تاکید کرد و ادامه داد: یکی از کارهای ناپسندی که در جامعه وجود دارد هدردادن وقت است که باید ترک شود و این موضوع را ما مسوولان باید از خودمان شروع کنیم.
استاندار کردستان هم گفت: گام اول در تحقق جهاد تبیین، کارآمدی مدیران است و تبیین در زمینی به ثمر می‌رسد که زمینه کارآمدی مدیران در آن وجود داشته باشد.
اسماعیل زارعی‌کوشا اظهار کرد: در بحث جهاد تبیین اولویت است که مدیران کارشان را درست انجام دهند، چراکه مهمترین مانع در راه تحقق جهاد تبیین، ناکارآمدی مدیران و دستگاه‌ها است.
وی هدف اصلی از برگزاری این همایش را رسیدن دستگاه‌ها و مدیران به نقطه کارآمدی عنوان کرد و افزود: ممکن است مخلص باشیم اما در عمل نیز باید کارآمد بوده و به درستی وظایف خود را انجام دهیم.
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید