شنبه، 31 خرداد 1404
روژان پرس » اخبار » شاخص‌‌های امنیت غذائی کردستان نگران کننده هستند

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذائی کردستان:

شاخص‌‌های امنیت غذائی کردستان نگران کننده هستند

0
کد خبر: 2980

شاخص‌‌های امنیت غذائی کردستان نگران کننده هستند

در کردستان جامعه از الگوی استاندارد غذائی تبعیت نمی‌‌کند و سوء تغذیه در برخی بخش‌‌های غذائی بالاست، این را بدانید وضعیت امنیت غذائی استان مناسب نیست و شاخص‌‌ها نگران کننده هستند.
نشست شورای اجتماعی کردستان با دستور کار بررسی عملکرد انجمن معتادان گمنام و بررسی سند دانش‌‌بنیان امنیت غذائی در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد.
به گزارش روژان‌پرس، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذائی کردستان با تاکید بر ضرورت تسریع در اجرای سند دانش‌‌بنیان امنیت غذائی گفت: امنیت غذائی مقوله‌‌ای حاکمیتی است که بخش بزرگی از اجزای حکومت و جامعه در آن نقش دارند و زیربنای امنیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی می‌‌باشد.
دکتر سیران نیلی افزود: از سال 2000 تا 2003 سیر ایران شاهد سیر نزولی در تامین انرژی مورد نیاز بدن بوده به طوری که اکنون رتبه 9 منطقه خاورمیانه و از نظر دسترسی به غذا هم به علت گرانی مواد غذائی در ردیف 10 هستیم و این دو عدد نشانگر وضعیت نامناسب کشور است.
وی تصریح کرد: در بحث سلامت غذائی هم کشور تا سال 2013 با روند صعودی سوء تغذیه روبرو بوده اما از این سال به بعد وارد فاز کاهشی شده است.
نیلی ادامه داد: در کردستان جامعه از الگوی استاندارد غذائی تبعیت نمی‌‌کند و سوء تغذیه در برخی بخش‌‌های غذائی بالاست، این را بدانید وضعیت امنیت غذائی استان مناسب نیست و شاخص‌‌ها نگران کننده هستند.
وی یادآور شد: سند ملی دانش‌‌بنیان در سال 1402 توسط شورای عالی فرهنگی به تصویب رسید و کلیه استان‌‌ها مکلف به اجرای آن هستند.
کلید واژه ها:
امنیت غذائی کردستان

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید