رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان:
استفاده از چربیهای گیاهی باید مطابق استانداردهای ملی باشد
رییس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان گفت: تولیدکنندگان در فرآوردهای مثل تاپینگ پیتزا ملزم به استفاده از روغن گیاهی مطابق با استاندارد ملی به شماره 15696 هستند.
سنندج- خبرنگار روزنامه روژان: رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان گفت: لبنیات جزو محصولات دارای استاندارد اجباری است و واحدهای تولیدی برای تولید بسیاری از فرآوردههای لبنی باید از چربی حیوانی یعنی چربی که از شیر گرفته میشود، استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان کردستان، سمیه محمودی رییس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان عنوان کرد: تولیدکنندگان در فرآوردهای مثل تاپینگ پیتزا ملزم به استفاده از روغن گیاهی مطابق با استاندارد ملی به شماره 15696 هستند.
محمودی افزود: در محصولات لبنی مانند انواع ماست، شیر و پنیر تازه نباید از چربی گیاهی استفاده شود و با انجام آزمایش استرول میتوان به میزان درصد استفاده از چربی گیاهی و حیوانی در لبنیات پی برد.
وی گفت: از آنجا که در سطح بازار و فروشگاهها، نامهای تجاری مختلفی از انواع لبنیات وجود دارد، ادارهکل استاندارد موظف است پیرو طرح نمونه برداری از سطح بازار ( طرح امین) از واحدهای تولیدی خارج از استان آزمون به عمل آورد، علاوه بر این در صورت شکایت مردمی نیز این ادارهکل پیگیریهای لازم را خواهد کرد.
آدرس کوتاه خبر: