سازمان راهداری کردستان پیشتاز کسب رتبههای برتر خدمات رسانی کشور
در 6 ماه اول امسال موفق به کسب رتبه اول در حوزه حمل و نقل، رتبه 6 راهداری و رتبه اول اداره ایمنی و ترافیک کشوری شدیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان در گفتوگو با خبرنگاران به تشریح عملکرد 8 ماه گذشته این سازمان پرداخت.
فرزاد حسنی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه راهداری گفت: ارتقاء امنیت تردد و بسترسازی برای افزایش مبادلات کالا و مسافر یکی از وظایف اصلی این سازمان است و ما در تلاشیم تا وضعیت کمی و کیفی استان را به استانداردهای روز دنیا برسانیم که با وصف محدودیت منابع، پایین بودن زمان کار عمرانی در استان و کمبود ماشینآلات، همکاران سازمان و پیمانکاران توانستند اقدامات خوبی انجام دهند.
وی افزود: در 8 ماه گذشته بهسازی و روکش آسفالت 170 کیلومتر از راههای شریانی و 101 کیلومتر راه فرعی روستائی، خطکشی 3 هزار و 10 کیلومتر از راهها، لکهگیری و درزگیری 156 کیلومتر از راههای شریانی و 22 کیلومتر راه فرعی روستائی، اجرا و نگهداری 68 کیلومتر سیستم روشنائی راهها، تهیه و نصب 495 مترمربع تابلوهای ایمنی، تهیه و نصب 6 هزار و 120 عدد تابلو اطلاعاتی، رفع 9 نقطه حادثهخیزی و خرید 45 دستگاه ماشینآلات راهداری انجام شد.
حسنی تصریح کرد: احداث، بهسازی و روکش آسفالت 98 کیلومتر از راههای روستائی، 1 واحد سامانه توزین در حال حرکت WIM، 1 واحد مرکز پایش، 45 سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور، 40 سامانه نظارت تصویری راهها، 351 دستگاه ردیاب خودروئی، 6 سامانه پلاکخوان پایانه مسافری و 87 سامانه ترددشمار برخط، مهمترین دستاوردهای حوزه فنی و نظارت سازمان راهداری در این مدت بوده است.
وی با تاکید بر ضرورت انجام اقدامات کمی و کیفی حوزه حمل و نقل یادآور شد: کارهای در دست اقدام عبارت است از 41 سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور، 60 سامانه تصویربرداری ثابت، 12 سامانه دوربینهای نظارتی جدید، ارتقای 16 دوربین نظارت تصویری و نصب 1 سامانه مانیتورینگ مرکز مدیریت راهها.
وی روند جابهجائی بار و مسافر از استان را روبه رشد دانست و ادامه داد: در 8ماه گذشته 270 هزار سفر توسط ناوگان عمومی انجام شد که 1 میلیون و 950 هزار نفر در این فرایند جا به جا شدند و ما در تلاشیم تا بستر افزایش استفاده جامعه از ناوگان حمل و نقل عمومی را فراهم سازیم که اقدامات انجام شده تا کنون علاوه بر این 144 هزار و 922 نفر از زائران پیادهروی اربعین هم از طریق مرز باشماق به عتبات منتقل شدند.
مدیرکل راهداری کردستان در مورد وضعیت حمل بار گفت: در این مدت 7 میلیون و 790 هزار تن کالا در قالب 454 هزار بارنامه از مبداء استان جا به جا شد.
حسنی ترانزیت را یکی از ظرفیتهای اقتصادی استان دانست و افزود: در 8 ماه گذشته 1 میلیون و 941 هزار تن ترانزیت ورودی و 540 هزار تن ترانزیت خروجی در استان انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به ترتیب 07/72 درصد و 53/6 درصد افزایش داشت.
این مقام مسئول با اشاره به کسب چندین رتبه برتر عملکرد اعلام کرد: در 6 ماه اول امسال موفق به کسب رتبه اول در حوزه حمل و نقل، رتبه 6 راهداری و رتبه اول اداره ایمنی و ترافیک کشوری شدیم.
آدرس کوتاه خبر: