دوشنبه، 10 اردیبهشت 1403
روژان پرس » اخبار » رویداد استارتاپی فناوری اطلاعات (IT) در سنندج برگزار شد

معرفی ایده‌پردازان برتر کسب و کار

رویداد استارتاپی فناوری اطلاعات (IT) در سنندج برگزار شد

0
کد خبر: 945

رویداد استارتاپی فناوری اطلاعات (IT) در سنندج برگزار شد

در این استارتاپ، اعضای هیات‌ علمی و دانشجویان دانشگاه کردستان، دانش‌آموزان استان و مجموعه‌های فن‌آور و خلاق، با تدوین ۴۴ ایده در قالب هشت تیم به رقابت پرداختند.
سلیمان الله‌مرادی: اولین رویداد استارتاپی فناوری اطلاعات (IT) با معرفی ایده‌های برتر در سالن خیام دانشکده ادبیات دانشگاه کردستان برگزار شد.
استاندار کردستان در مراسم پایانی این استارتاپ گفت: دانشگاه کردستان استعداد این را دارد که به قطب ایده‌پردزان و مبتکران در ارتباط با صنعت و شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل شود. 
اسماعیل زارعی کوشا افزود: یکی از توانمندی‌های استان ما وجود نیروی انسانی تحصیل‌کرده و مستعد است که تعدادی از آنها تاکنون در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان توانسته‌اند ایده‌های خود را اجرایی کنند و امید می‌رود دیگر دانشجویان مستعد هم وارد این عرصه شوند. 
وی به جایزه گروه اول در این استارتاپ پنج میلیون تومان، گروه دوم سه میلیون و گروه سوم و چهارم هم هر کدام ۲ میلیون تومان اضافه کرد.
سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان نیز با اشاره به حمایت این شرکت از ایده‌های خلاق و شناسایی صاحبان ایده و معرفی آنها به صنایع و واحدهای تولیدی گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان همچنان مصمم به حمایت از استارتاپ‌ها و صاحبان ایده و تقویت پیوند بین دانشگاه و صنعت است.
امانی اظهار داشت: خرسندم که پس از ۵۰ روز تلاش و پیگیری با همکاری دانشگاه کردستان، مرکز رشد و کلینیک کسب و کار؛ امروز شاهد برگزاری اولین استارتاپ فناوری اطلاعات (IT) در سنندج هستیم.
وی افزود: هر نوع مجموعه برای ارتقا و بهبود سازمان خود نیاز به نوآوری دارد بنابراین کارکرد یک استارتاپ یافتن راهکاری برای راه‌اندازی و گاها تقویت یک کسب و کار سازمانی است.
وی رقابت‌پذیری را یکی از ارکان اصلی در ایجاد کسب و کار عنوان کرد و گفت: سرعت در راه‌اندازی کسب و کار و تبدیل ایده به عمل می‌تواند علاوه بر موفقیت در ایجاد کسب و کار زمینه حضور رقبای بازار کسب و کار را کاهش داده و زمینه موفقیت بیش از پیش در تجاری‌سازی ایده را فراهم کند.
در این استارتاپ، اعضای هیات‌ علمی و دانشجویان دانشگاه کردستان، دانش‌آموزان استان و مجموعه‌های فن‌آور و خلاق، با تدوین ۴۴ ایده در قالب هشت تیم به رقابت پرداختند.
آروین فقیراللهی با ایده شبیه‌سازی انتخاب کفش و پوشاک دل‌خواه به وسیله AR عنوان ایده نخست و آرزو مروتی با ایده سمعک حافظه‌دار عنوان دوم را کسب کرد.
مظفر رحیمی نیز با ایده نمایشگاه مجازی و میترا قاسمی با ایده بطری یک‌بار مصرف خودگرم‌شونده عنوان سوم مشترک را به دست آوردند.
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید