جمعه، 28 اردیبهشت 1403
روژان پرس » اخبار » مدارس «خیرساز» کردستان مولدسازی نمی‌شوند

استاندار:

مدارس «خیرساز» کردستان مولدسازی نمی‌شوند

0
کد خبر: 920

مدارس «خیرساز» کردستان مولدسازی نمی‌شوند

زارعی کوشا گفت: در استان‌های مرزی کمتر از ظرفیت مجاورت با همسایگان بهره گرفته شده است و بیشتر متمایل به قدرت‌های بزرگ و غرب بوده‌ایم و ظرفیت‌های داخلی و منطقه‌ای دیده نشده و یا فعالیتی انجام نگرفته است.
سنندج- خبرنگار روژان پرس: استاندار کردستان گفت: در کردستان هیچ مدرسه خیرسازی را در لیست فروش و مولدسازی قرار نداده‌ایم و فقط استفاده فرهنگی از این اماکن خواهد شد.
اسماعیل زارعی کوشا در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان اظهار کرد: شهرداری‌هایی که طبق قانون عوارض را پرداخت کرده‌اند جای تقدیر دارد و دیگر شهرداری‌ها هم باید این مهم را اجرایی کنند.
زارعی کوشا افزود: ساز و کار دریافت سهم کارخانجات و صنایع نیز باید و ظرفیت‌هایی که برای تقویت منابع مالی آموزش و پرورش وجود دارد را احصا کنیم.
وی با اشاره به طرح دیپلماسی مهارتی آموزش و پرورش از این طرح به عنوان ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه استان در بخش‌های مختلف یاد کرد و گفت: دیپلماسی مهارت، موضوع بسیار مهمی و کلیات آن مورد تایید است اما نیاز به طراحی و بررسی دقیق دارد.
وی افزود: گاهی در اجرای برنامه‌ای بدلیل عدم توجه به ظرفیت‌ها و جزییات دچار نقص غرض می‌شویم، بنابراین به جای نتیجه مطلوب، دچار آسیب خواهیم شد.
استاندار کردستان با بیان اینکه‌ دیپلماسی‌ آمورشی، مهارتی، درمانی و غیره جزو اولویت‌ها و مورد تاکید دولت است، یادآور شد: در استان‌های مرزی کمتر از ظرفیت مجاورت با همسایگان بهره گرفته شده است و بیشتر متمایل به قدرت‌های بزرگ و غرب بوده‌ایم و ظرفیت‌های داخلی و منطقه‌ای دیده نشده و یا فعالیتی انجام نگرفته است.
زارعی کوشا اضافه کرد: بی شک اگر در زمینه اقتصادی روی دیپلماسی اقتصادی با همسایگان متمرکز می شدیم بسیاری از مشکلات این حوزه رفع می شد.
وی ادامه داد: برای موضوع دیپلماسی مهارتی آموزش و پرورش باید روی جزییات وچالش‌ها کارویژه انجام شود و این مهم نیاز به مطالعه دقیق دارد.
استاندار کردستان با بیان اینکه این موضوع‌در شورای هماهنگی روابط خارجی استان نیز مطرح و مصوب خواهد شد، تاکید کرد: در راستای اجرای مطلوب این طرح می توان از تجربیات دانشگاه‌های استان به ویژه دانشگاه کردستان که جذب دانشجوی خارجی دارند بهره گرفت.
سرپرست معاونت اقتصادی استاندار کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: در حال حاضر با کمبود مهارت‌های خدماتی مواجه هستیم که این مهم باید برجسته شود چون کم کم تولید از انسان فاصله گرفته و به دستگاهها و غیره سوق داده می‌شود.
حامد قادرزاده گفت: برای اجرای دیپلماسی مهارتی باید با آموزش دردانشگاه و مدارس قدرت چانه‌زنی را بالا برده و همچنین تعادل بین دانش نظری و هنرستانی برقرار شود.
رییس شورای اسلامی شهر سنندج نیز در این جلسه اظهار کرد: دیپلماسی مهارتی می تواند هم تهدید و هم فرصت باشد، چرا که در برنامه‌ریزی این طرح پیوست فرهنگی ضعیف است.
فرهاد میمنت‌آبادی یادآور شد: در اجرای این مهم سازوکارها باید مشخص شود و گامی مهم و ماندگار برای هم آوایی و هم افزایی بین جهان اسلام باشد.


تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید