مدیرکل دامپزشکی کردستان:
افراد دارای دام قربانی با شماره 1512 تماس گرفته و آدرس خود را اعلام کنند
بر اساس قانون سازمان دامپزشکی، کشتار دام در خارج از کشتارگاهها تنها در مناسبات ملی و مذهبی ممکن است و در این ایام هم تمام امکانات لازم برای به خطر نیفتادن تندرستی مردم به کار گرفته میشود.
مدیرکل دامپزشکی کردستان در گفتوگو با خبرنگاران به تشریح برنامههای این سازمان برای برگزاری مراسمات ذبح قربانی پرداخت.
به گزارش روژانپرس، کامران زیباکردار با اشاره تدابیر اندیشیده شده برای جلوگیری از احتمال بروز مشکلات بهداشتی ناشی از کشتار دام گفت: بر اساس قانون سازمان دامپزشکی، کشتار دام در خارج از کشتارگاهها تنها در مناسبات ملی و مذهبی ممکن است و در این ایام هم تمام امکانات لازم برای به خطر نیفتادن تندرستی مردم به کار گرفته میشود.
وی افزود: تمام گوشتهای قربانی نباید قبل از معاینه لاشه توسط کارشناسان دامپزشکی توزیع شود چون عوامل بیماریهای مشترک بین انسان و دام از طریق تماس مستقیم با گوشت، خون، ضایعات و سایر فرآوردهها منتقل میگردد که 46 اکیپ برای نظارت بر کشتار و توزیع فعال شدهاند.
زیباکردار تصریح کرد: افراد دارای دام قربانی باید با شماره 1512 تماس گرفته و آدرس خود را اعلام نمایند تا کارشناسان به آنجا اعزام و موارد نظارتی قبل از کشتار و بعد از آن را اعمال کنند.
وی یادآور شد: مردم باید دام خود را از طریق میادین پروانهدار و رسمی خرید کنند زیرا اکیپهای دامپزشکی در این اماکن مستقر و دامها را معاینه میکنند، علاوه بر این از کشتار در معابر عمومی خودداری نموده و تمام وسایل استفاده شده در ذبح و قطعهبندی گوشت را بعد از کار ضد عفونی کنند.
این مقام مسئول ادامه داد: از همه هموطنان درخواست اکید داریم تا گوشت را بلافاصله بعد از کشتار مصرف نکنند و آن را حداقل تا 24 ساعت در یخچال نگهدارند زیرا تمام عوامل بیماریزا در این مدت زمانی از بین خواهد رفت.
وی از مردم خواست ضایعات غیر قابل مصرف را در کیسههای محکم پلاستیکی بستهبندی نموده و خارج از دسترس حیوانات قرار دهند.
آدرس کوتاه خبر: