در زمانی که من سکان استانداری را به دست گرفتم مردم شهر سنندج با مشکل کمبود آب و کیفیت بد آب مواجه بودند که توانسته بود سلامتی مردم این شهر را به خطر اندازد اما با اراده قاطع و همت دولت این مشکل ظرف چند ماه و با صرف 800 میلیارد تومان اعتبار اجرا شده و طعم زندگی را بر کام شهروندان شیرین کرد.
مراسم تکریم استاندار سابق کردستان و معارفه استاندار جدید با حضور وزیر کشور در سنندج برگزار شد.
استاندار سابق کردستان در این مراسم با اشاره به وجود کمبودها و نیازهای متنوع در کردستان گفت: این استان در زمینه برخورداری از منابع توسعه واقعا غنی است و میتواند تبدیل به قطب تامین مواد اولیه، تولید و تجارت کشور شود.
اسماعیل زارعی کوشا افزود: در این شرایط که کشور درگیر جنگ اقتصادی است، کردستان میتواند یکی از عوامل عبور از تحریم و افزایش تابآوری اقتصادی ایران باشد اما نیاز به تامین زیرساختها و سایر عوامل توسعه دارد.
وی تصریح کرد: خدمات کوردها به ایران و اسلام و نظام اسلامی ایجاب میکند که همه ملت و تمام متولیان اداره کشور در خدمت توسعه این استان باشند زیرا فقر، بیکاری و کولبری در شان این مردم نیست.
زارعی کوشا در ادامه اظهار کرد: هرکس هر کاری که برای کردستان انجام دهد ادای دین به خدمات کورد و اهل سنت کرده چون این مردم استحقاق هر نوع خدمتی را دارند.
وی در مورد عملکرد 34 ماهه خود اعلام کرد: رویکرد اصلی من شناسایی نیازها و منابع و اولویت بندی پروژهها و طرحها بر اساس ضروریات توسعه بود و از هر نوع حرکت شتابزده خودداری میکردیم به این علت بیشترین توجه را به توسعه زیرساختها به ویژه در حوزه راه و آب و ارتباطات و عمران و شکوفایی اقتصادی روستا نمودیم.
وی اظهار کرد: راه آهن سنندج - همدان بیش از 20 سال از کلنگزنی آن گذشته بود و امورات اجرایی آن با سرعت بسیار پائین پیش میرفت که در مدت یکسال و با صرف 1 هزار میلیارد تومان به بهره برداری رسید و به دستور رئیس جمهور شهید وصل این خط به منطقه مرزی باشماق وارد مرحله مطالعات شد.
زارعی کوشا در ادامه افزود: در زمانی که من سکان استانداری را به دست گرفتم مردم شهر سنندج با مشکل کمبود آب و کیفیت بد آب مواجه بودند که توانسته بود سلامتی مردم این شهر را به خطر اندازد اما با اراده قاطع و همت دولت این مشکل ظرف چند ماه و با صرف 800 میلیارد تومان اعتبار اجرا شده و طعم زندگی را بر کام شهروندان شیرین کرد.
وی با اشاره به ضرورت باز کردن بازارچههای مرزی گفت: باز کردن این بازارچهها خواسته اصلی مردم کردستان و بستر اصلی شکوفایی اقتصاد ملی و توسعه استان است و میتواند شغل کولبری را ساماندهی کند.
وی اجرای طرح نهضت ملی مسکن در کردستان افتخار دولت سیزدهم دانست و خاطر نشان کرد: کار نکردن دولتهای قبل در حوزه مسکن سبب انباشت شدید کمبود مسکن و افزایش سرسامآور قیمت خانه و اجارهبها شده بود به طوری که بسیاری از خانوارها با مشکلات لاینحل در این زمینه روبرو بوده و آرامش و سلامت آنها را به خطر انداخته بود تا جائی که میزان ثبت نام در کردستان 3 برابر میانگین کشوری بود و این استان بعد از فاریس رتبه دوم را داشت اما ما در 34 ماه خدمت در استان توانستیم همه منابع لازم از جمله زمین و تسهیلات بانکی را برای آن تامین کرده و اکنون کردستان تبدیل شده به یک کارگاه بزرگ خانهسازی.
وی در پایان خواستار استمرار مسیر صحیح توسعه کردستان شد.
آدرس کوتاه خبر: