شنبه، 1 اردیبهشت 1403
روژان پرس » اخبار » بی‌اعتنایی فرماندار کامیاران به شورای برنامه‌ریزی

داد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان درآمد:

بی‌اعتنایی فرماندار کامیاران به شورای برنامه‌ریزی

0
کد خبر: 683

بی‌اعتنایی فرماندار کامیاران به شورای برنامه‌ریزی

استاندار کردستان در جلسه شورای برنامه‌ریزی: برگشت اعتبارات عمرانی از هیچ دستگاهی پذیرفتنی نیست.
سنندج- خبرنگار روژان‌پرس: پنجمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان در حالی  برگزار شد که علیرغم دعوت فرماندار و شهردار کامیاران برای بررسی طرح میانکار این شهرستان، هیچ‌کدام از مسئولان کامیاران در جلسه حضور نیافتند.
ارسلان ازهاری در پنجمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان، گفت: بررسی طرح میانکار شهرستان کامیاران و بررسی مصوبات کارگروه امور زیربنایی کردستان ۲ دستور کار این جلسه هستند که با توجه به عدم حضور فرماندار شهرستان کامیاران و شهردار این شهرستان علیرغم دعوت، دستور کار اول فعلا مسکوت می‌ماند.
وی افزود: با توجه به اینکه مصوبات این جلسه لازم الاجرا است تمامی مصوبات جلسات گذشته احصا شد که ۳۹۷ مصوبه بوده و تا کنون اجرایی نشده اند و با هماهنگی معاون عمرانی استاندار کردستان قراراست در این جلسه ۱۵ مورد آنها مجددا مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که از گذشته تاکنون با آن مواجه بوده ایم این است که بسیاری از مدیران که عضو این شورا هستند در جلسه به طرح ها رای مثبت می دهند اما وقتی همان طرح برای استعلام به دستگاه آنها ارسال می شود، با اجرای آن مخالفت می کنند.
ازهاری ادامه داد: وقتی طرحی در این جلسه مصوب می شود و پس از مدیر در این جلسه موافق آن است دیگر نیازی به استعلام مجدد ندارد و همین مسئله می تواند در تسریع اجرایی شدن طرح ها موثر باشد.
وی یادآور شد: ۳۹۷ طرحی که در شورای برنامه ریزی در سال های گذشته مصوب شده، به کارگروه زیربنایی این شورا واگذار می شود تا ظرف مدت یک ماه بررسی مجدد روی آنها انجام و مشکلات پیش روی عدم اجرای آنها در جلسه آینده این شورا عنوان شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان در خصوص هزینه کرد اعتبارات توسط دستگاه های اجرایی، بیان کرد: 22 دستگاه اجرایی در سطح استان داریم که باید بر اساس مصوبات شورای برنامه ریزی تا پایان شهریور ماه نسبت به جذب و هزینه کرد اعتبارات اقدام کنند.
ازهاری گفت: اگر دستگاهی در این مدت اعتبارات هزینه و جاری خود را به طور کامل نتوانند جذی کنند در مهر ماه برای آنان تخصیصی در نظر گرفته نمی شود.
وی به طرح‌های دانش‌بنیان نیز اشاره کرد و افزود: قرار بود که دستگاه‌های اجرایی طرح های دانش بنیان خود را تا پایان مرداد ماه به ما معرفی کنند که به جز 2 دستگاه که هیچ ارتباطی نیز با طرح‌های دانش‌بنیان ندارند، هیچ دستگاه دیگری در این رابطه اقدام نکرده است.
‌رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان با بیان اینکه فرصت ارائه طرح‌های دانش‌بنیان تا پایان شهریور ماه تمدید شده است، اظهار کرد: در این حوزه 81 میلیارد تومان اعتبار داریم که باید نسبت به محل هزینه کرد آنها اقدام کنیم.
‌ازهاری به بحث مانده وجوه مصرف نشده دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و ادامه داد: در این رابطه به صورت مرتب فعالیت دستگاه‌های اجرایی را رصد می‌کنیم و علیرغم اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی هستند که از اسفند ماه سال گذشته پول را در حساب خود نگه داشته و تا امروز هزینه نکرده‌اند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان بیان کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که در این استان آن را احصا کرده‌ایم، نظارت بر پروژه‌های عمرانی است که وضعیت جالبی ندارد و بر اساس گزارش‌های به دست آمده در حال حاضر 800 پروژه فعال داریم که به نوعی از خدمات نظارتی 161 شرکت مشاور بهره می‌برند، اما دستگاهی در کردستان داریم که 186 پروژه خود را فقط به یک مشاور واگذار کرده است.
ازهاری گفت: چطور شرکت مشاوری که 186 پروژه عمرانی را گرفته، می‌تواند بر عملکرد درست اجرای این پروژه‌ها نظارت دقیقی داشته باشد؟
وی افزود: یکی دیگر از مسائلی که بر اجرای آن تاکید داریم، تحقق درآمدهای استان است که در این زمینه نیز بر اساس گزارش های به دست آمده در وضعیت مناسبی قرار نداریم و دستگاه‌هایی که ردیف درآمدی برای آنان در نظر گرفته شده باید  در خصوص عدم تحقق این موضوع گزارش دهند.
استاندار: برگشت اعتبارات عمرانی از هیچ دستگاهی پذیرفتنی نیست
استاندار کردستان نیز خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی گفت: برگشت اعتبارات عمرانی از هیچ دستگاه و سازمان دولتی پذیرفتنی نیست و باید همه اعتبارات تا پایان مهلت قانونی در استان هزینه شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان، اسماعیل زارعی کوشا مهلت جذب اعتبارات را تا پایان شهریور اعلام و اظهار داشت: یکی از مهمترین مولفه‌های ارزیابی مدیران،  جذب و هزینه کرد حداکثری اعتبارات است.
وی تاکید کرد: کوتاهی و قصور مدیران در جذب اعتبارات علاوه بر برخورد، معرفی مدیران کم‌کار به مردم را هم در پی دارد.
استاندار کردستان در ادامه به طرح مطالعاتی مدیریت جامع منابع طبیعی صلوات آباد و اهمیت این منطقه در توسعه گردشگری اشاره کرد و گفت: گردنه و روستای صلوات آباد از مناطق مورد علاقه مردم سنندج است ولی فاقد امکانات رفاهی و تفریحی میباشد که باید مطالعات و طراحی لازم برای بهره گیری از از عرصه‌های طبیعی این گردنه و محور برای ایجاد اماکن تفریحی انجام شود.
زارعی کوشا با اشاره به قابلیت‌های استان و نیز سرمایه‌گذاران علاقمند به سرمایه‌گذاری در طرحهای گردشگری اضافه کرد:  با مشارکت بخش خصوصی می‌توان اجرای این طرح را امسال کلید زد.
استاندار کردستان در ادامه لزوم توجه به حوضه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در استان را یادآور شد و گفت: کردستان از جمله مناطق پر مخاطره در برابر بلایای طبیعی است که باید با برنامه‌ریزی مدون این مخاطرات را به حداقل رساند.
وی افزود:  قرارگاه ملی مقابله با سیل تشکیل شده که در صورت موافقت رئیس جمهور ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به آن تخصیص می‌یابد و باید از هم اکنون با احصای نقاط آسیب‌پذیر زمینه بهره‌مندی از این اعتبارات را فراهم کرد.
زارعی‌کوشا با اشاره به ۴۰۰ مصوبه کارگروه امور زیربنایی استان از سال ۱۳۹۹ تاکنون اشاره و اظهار داشت: کمیته‌ای منتخب از دستگاه‌های اجرایی در این راستا تشکیل و مصوبات معوق این کارگروه را تعیین تکلیف کنند.
وی افزود: کوتاه کردن و تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری از رویه‌های اصلی مدیریت استان است و بر زمین ماندن مصوبات کارگروه امور زیربنایی این رویه را نقض می‌کند.
استاندار کردستان به شکل‌گیری مناسب بسترهای سرمایه‌گذاری در استان اشاره و تاکید کرد: هر مدیری باید خود را در قبال توسعه استان حتی به اندازه یک قدم مسئول بداند و برای تسهیل‌گری سرمایه‌گذاری تلاش کند.
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید